<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Mondiaen

Cybersecurity | Microsoft 365 | Public cloud
150 happy users

Mondiaen is een organisatie die onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport bewegen, muziek en extra ondersteuning biedt, zowel op school als na school. Dit draagt bij aan de ontwikkelingskansen van alle kinderen tussen 0 en 13 jaar.

Voor deze kinderopvang verzorgen wij de IT-omgeving. Sinds begin 2023 hebben zij de stap gezet naar de Public Cloud. Deze migratie maakt dat Mondiaen flexibeler kan zijn in het op- en afschalen naar de behoeften van de organisatie. Ook Microsoft 365 draagt bij aan de flexibiliteit van de kinderopvang, doordat medewerkers altijd en overal kunnen werken. 

Het functioneren van de IT-omgeving is voorwaarde voor het soepele verloop van de orde van de dag bij Mondiaen. Daarom zorgen wij er ook voor dat deze omgeving goed beschermd wordt tegen cybercrime. Dat doen we met onze cybersecurity dienst C-Fence. C-Fence monitort het netwerk continu en signaleert verdachte activiteit. Hier wordt vervolgens op geacteerd zodat een cyberaanval niet de kans heeft toe te slaan.

Zo brengen wij rust in IT bij Mondiaen!

Hallo Wij zijn Cubics

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact