<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Kolibrie

Private cloud
100 happy users

'Op naar de Cloud’ is een veelgehoord motto. Zo ook bij Kolibrie. Kolibrie is marktleider in payrolling en HRM in de horeca en biedt flexibel horecapersoneel voor elke gelegenheid. Onder het motto “Laten we samen doen waar we goed in zijn!”, ondersteunt zij horecaondernemers met de loonadministratie en neemt hen werkgeversrisico’s uit handen. Zo kan de ondernemer zich echt richten op zijn gasten.

Dit bedrijf was op zoek naar een nieuwe IT-partner die adviseert bij complexe IT-vraagstukken en nieuwe marktonwikkelingen. Daarnaast is het belangrijk voor Kolibrie dat hun nieuwe IT-partner kan meegroeien met hun organisatie en wensen. Doordat Kolibrie nu in de Cubics Cloud werkt, is de bestaande omgeving gestabiliseerd, zijn ze flexibel in het toewijzen van resources, en is de omgeving schaalbaar. Kolibrie is nu dus klaar voor de toekomst. Er staan nog diverse optimalisaties op de planning!

Hallo Wij zijn Cubics

Are you ready
for happy users?

Kom eens langs of neem contact op.
Maak een afspraak Homepage_Contact