<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Kolibrie

Cybersecurity | Microsoft 365
100 happy users

Kolibrie is marktleider in payrolling en HRM in de horeca en biedt flexibel horecapersoneel voor elke gelegenheid. Onder het motto “Laten we samen doen waar we goed in zijn!”, ondersteunt zij horecaondernemers met de loonadministratie en neemt zo het werkgeversrisico’s uit handen.

Dit bedrijf was op zoek naar een nieuwe IT-partner die adviseert bij complexe IT-vraagstukken en nieuwe marktonwikkelingen. Daarnaast is het belangrijk voor Kolibrie dat hun nieuwe IT-partner kan meegroeien met hun organisatie en wensen. Doordat Kolibrie gemigreerd is naar Microsoft 365, kunnen medewerkers flexibel en mobiel werken doordat ze via elk device toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en data!

Daarnaast is het van cruciaal belang dat hun IT-omgeving altijd naar behoren werkt om de werkprocessen soepel te laten blijven verlopen. Daarom kiezen zij voor C-Fence, dé cybersecurity oplossing die volledig ontzorgt. Door de proactieve aanpak van deze software worden cyberaanvallen tijdig gesignaleerd en geëlimineerd. Zo hoeft Kolibrie zich geen zorgen te maken over potentiële cyberaanvallen!

Hallo Wij zijn Cubics

Are you ready
for happy users?

Kom eens langs of neem contact op.
Maak een afspraak Homepage_Contact