<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Waar wij ons bed voor uit komen?

happy
users

Waarom Cubics bestaat? Binnen Cubics is het hoogste doel: Happy Users. Dat mogen wij bij vele organisaties verzorgen door rust te brengen in IT, altijd en overal. Hierbij beloven wij zekerheid, veiligheid en foutloze IT.

Zekerheid
Door een IT-omgeving op te leveren die werkt; overal, altijd en voor iedereen. Opdrachtgevers kunnen op ons bouwen en ons vertrouwen.

Veilig
Vanuit het gedachtegoed ‘we werken veilig of we werken niet’, richten we de IT-omgeving van onze opdrachtgevers in. We hebben continu oog voor de veiligheid van de gebruiker en voor de gegevens van onze opdrachtgevers en haar klanten.

Foutloos
Een foutloos proces is waar we altijd voor gaan. Met een 0-meting bij de start, en een 1-meting  toetsen we waar we staan op weg naar een accurate IT-omgeving.

Samen groeien door te verbinden en te versterken

Wij zijn onderdeel van Qmunity Holding!

Cubics is onderdeel van de Qmunity. Qmunity faciliteert de verbinding en versterking van alle leden binnen de holding door het optimaliseren van dienstverlening en het bevorderen van samenwerking. Door het ondersteunen van kruisbestuiving, complementair denken en kennisdeling, wordt gezamenlijk meerwaarde gecreëerd.

Hierdoor heeft Cubics haar dienstenpakket uitgebreid naar een volledige IT-aanpak, waaronder BI & analytics, applicatie-integratie & datamigratie, ICT-oplossingen voor onderwijs en bedrijven, zakelijke telefonie, hosted VOIP, en grafische cloud-oplossingen en werkplekken. 

Onderdeel van Qmunity: FourPoints, LOSNING ICT, ITS en Helder Telecom & ICT

Lees meer over deze samenwerking op www.qmunity.nl.

Ga naar Qmunity


Onze Kernwaarden

de 3 V's

 • Vriendschap
 • Verantwoordelijkheid
 • Vakmanschap

Ons team bestaat uit een club van creatieve en betrokken specialisten die altijd werken vanuit bovenstaande kernwaarden voor onze klanten, maar ook zeker onderling! 

onze
werkwijze

Ontmoeten

Al worden face-to-face contacten in het digitale tijdperk steeds schaarser, wij zien het als de beste manier om de fundering voor een duurzame relatie te leggen. Wij leren onze klanten graag eerst goed kennen.

User check

Om een IT-omgeving op te zetten of te verbeteren, moeten we de huidige situatie kennen. Waar zitten de knelpunten en risico's? En wat zijn wensen en behoeftes van gebruikers?

Creëren

Bij de derde stap weten we wat ons te doen staat en gaan we richting een IT strategie voor uw organisatie. De input van de Happy User check en alle gevoerde gesprekken zetten we om in concrete plannen.

Realiseren

Ligt er een goedgekeurd voorstel? Dan starten we nu met het realiseren daarvan. Dit is het moment waarop de eerste drie stappen samenkomen.

happy user check

Op het moment van de Happy User check is de vernieuwde IT-omgeving een feit en alweer een tijd in gebruik. Gebruikers hebben kunnen wennen aan de nieuwe situatie en kunnen met recht antwoord geven op de vraag of alles werkt en naar wens is.

[zakelijke] vriendschap

Het einde van een project is voor ons ook het begin van een zakelijke vriendschap. We onderhouden het contact want nazorg is bij ieder project belangrijk!


Wij zijn jouw ideale groeipartner

Ook aansluiten bij onze groeiambities?

Met Pontex aan onze zijde zoeken we groeipartners [ondernemers] die klaar zijn voor de volgende stap. Dat betekent; een deel van jouw bedrijf te verkopen om de waarde veilig te stellen, en met het andere deel jezelf weer inkopen om hierin samen verder te groeien. Dat de ondernemer actief blijft zorgt voor verbinding met de organisatie als geheel, wat de doelen van ons bedrijf en de synergie van iedereen te laten bloeien. Jij blijft dus aan boord. Hoe fijn is dat!

Lees meer hierover

ons team

Gelukkige werknemers

Happy Users bij onze opdrachtgevers kunnen we alleen realiseren als onze collega’s ook Happy Workers zijn. Die uitdaging nemen we heel serieus. We hebben zelfs een Happiness Coach die samen met jou kijkt waar je gelukkig van wordt, zowel persoonlijk als professioneel. Je krijgt met training en coaching begeleiding om op beide vlakken het beste uit jezelf te halen. 

Al onze Happy Extra's Werkenbij_secundaire arbeidsvoorwaarden

Ook een Happy worker worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's

Vacature overzicht Werkenbij_overviewpage    

Word ook een happy worker! 

Je collega’s leren je beter kennen tijdens de vele gezellige teammomenten zoals BBQ’s, (vrijdagmiddag)borrels en weekendjes weg.
Natuurlijk is er in deze bijzondere tijd helaas wat minder de gelegenheid om bij elkaar te zijn. Maar zodra dit weer kan... 

Werken bij Cubics betekent verder:

 • afwisselende werkzaamheden door uiteenlopende opdrachtgevers;
 • werken in een organisatie met flinke groeiambities;
 • uiteraard een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • onbeperkte vakantiedagen;
 • één baaldag in het jaar; 
 • een eigen Happiness Coach;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • èn als klap op de vuurpijl: je werkomgeving is er eentje om je vrienden jaloers me te maken. Super modern, ergonomisch verantwoord én de mogelijkheid om je collega’s te verslaan bij onze pool- en tafelvoetbalwedstrijden…

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures en kom erbij. Gezellig.

 

Kom ons team versterken!

Wil jij ook elke dag met veel plezier werken voor Happy Users? En wil je daten vanuit een prachtig kantoor in Tilburg met zo’n’n 50 collega’s die net als jij houdt van hard werken, maar ook een lolletje op zijn tijd?

Check dan dan van een van de openstaande vacatures iets voor jou is! Uiteraard is [deels] thuiswerken, zeker in deze tijd, ook mogelijk.

Onze IT pioniers

Pioniers in ons pand

Omdat vakmanschap voor ons belangrijk is, was het als snel duidelijk; de waanzinnige pioniers in de IT historie verdienen een speciaal plekje in ons pand. Vandaar dat al onze vergaderruimtes vernoemd zijn naar een IT pionier! Weten welke successen achter hun namen verschuilen?

Ontdek het hier
Alex Otten
Directie

'Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend.'

Meer over onze activiteiten.