<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Het laatste nieuws over Cubics

What's
new?

15 december 2023 | Kerstborrel

Een knallende afsluiter!

De Kerst staat voor de deur en het nieuwe jaar nadert. Dat hebben we bij Cubics goed gevierd met een overheerlijke rijsttafel en een knallend feestje!

30 november 2023 | Sinterklaas

Sint & Piet zijn langsgeweest!

En ze hebben iets achtergelaten! Voor alle lieve Cubics kinderen stonden er plots pakjes vol snoepgoed en cadeautjes bij ons op kantoor. Dat heeft een hoop blije gezichtjes opgeleverd!

28 november 2023 | Uitbreiding van onze diensten

Cubics maakt haar groeiambities waar!

Omdat we de krachten bundelen met FourPoints worden onze diensten uitgebreid. Zo kunnen we de IT-omgeving van onze Happy Users nóg beter inrichten, beveiligen en beheren. 

Maar FourPoints voegt niet alleen waarde toe aan ons dienstenaanbod, want als onze groeipartner brengt ze ook 10 nieuwe hooggekwalificeerde medewerkers met zich mee!

Maak kennis met onze groeipartner
26 oktober 2023 | NIS2 Event

Een succesvol kennisevent

Op donderdag 26 oktober heeft ons NIS2 Event plaatsgevonden. Hier hebben al onze bezoekers vanuit vier verschillende vakgebieden kennis verworven over de nieuwe NIS2 wetgeving die eind 2024 gaat gelden. Namelijk vanuit;

 • De juridische sector,
 • Opleiding en coaching,
 • Cyberbeveiliging,
 • En de verzekeringssector.

En dat was een succes! Want met de nieuwe inzichten die zijn opgedaan gaat iedereen goed voorbereid het nieuwe jaar in! Lees meer over de nieuwe NIS2 wetgeving zodat ook jij goed voorbereid het nieuwe jaar in gaat.

Lees meer
30 september 2023 | Personeelsuitje

Een spetterende dag vol adrenaline!

Van racen in een TukTuk tot challengen in een sloep. We hebben er weer een leuk uitje opzitten! Onze Happy Workers hebben zichzelf overtroffen, want wat hebben wij een boel snelheidsduivels en knappe koppen in ons team die in een razendsnel tempo de puzzels wisten op te lossen. Op naar de volgende!

24 september 2023 | Fujifilm Business Run

Onze Happy Workers over de finish!

Onze Happy Workers hebben een hele prestatie neergezet! Afgelopen zondag hebben zij meegedaan aan de Fujifilm Business Run om geld in te zamelen voor Villa Pardoes.

En dat deden ze met passie! Want ze hebben allemaal stralend de eindstreep gehaald.

20 september 2023 | Cubics Frollie Tour

IJsfestijn voor onze Happy Users

Onze frollie tour was een succes! De afgelopen twee weken is de Cubics ijskraam langs onze Happy Users geweest waarmee we met een aantal al 25 jaar of langer samenwerken. Een viering was daarom wel op zijn plek! En hoe vier je dit nou beter dan met verrukkelijke ijsrollen op de laatste zomerdagen van het jaar?

7 juli 2023 | Cubics Barbecue

BARBECUEËN GEBLAZEN

Het zou de zomer niet zijn als er geen heerlijke BBQ plaats zou vinden! Van deze traditie wijken wij zeer zeker niet af. Het was weer gezellig! 

7 juli 2023 | 3V Award

Dennis is onze 3V Topper!

Bij Cubics geloven we in vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Daarom hebben onze collega's elkaar kunnen nomineren voor de Award die staat voor deze V's. Dennis is heeft pas nog zijn 25 jarig jubileum gevierd bij Cubics en nu viert hij de winst van de 3V Award. Dat heeft onze vakman dik verdiend!

22 juni 2023 | Jubileum Dennis

25 years and counting!

Onze Senior Engineer, Dennis, is al 25 jaar onze Happy Worker! En daar zijn we blij mee. In ons jubileum museum laten wij al onze long-term Happy Workers aan het woord. Ontdek waarom zijn nog altijd graag bij Cubics werken!

Ons jubileum museum
12 mei 2023 | Vitamin C-Fence

C-Fence verbetert uw digitale gezondheid

Gezondheid is het allerbelangrijkst. Dat geldt ook voor jouw organisatie. Hackers liggen altijd op de loer om jouw cyberimmuunsysteem binnen te dringen en schade aan te richten. Cybercrime is een pandemie waar je jezelf goed tegen moet beschermen. Dus geef dat [cyber]virus geen kans!

Bestel Vitamin C-Fence
11 MEI 2023 | BITS&BITES

BITS&BITES NIS 2 WETGEVING

Tijdens de BITS&BITES heeft er een presentatie over de NIS 2 wetgeving plaatsgevonden, deze werd gepresenteerd door Erik Westhovens. Daarna was er nog een Q&A met Erik en Jean-Paul! Het was een gezellige en leerzame middag.

Meer over NIS 2
26 april 2023 | Foodtruck Omnicol

25 jaar samenwerking, dat moet gevierd worden!

En dat hebben we zeker gedaan. Er is voor deze bijzondere gelegenheid een foodtruck langs geweest bij Omnicol, met burgers voor iedereen! 

14 april 2023 | 3V AWARD

Mert is de winnaar!

Binnen Cubics geloven we in vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Daarom hebben onze collega's elkaar kunnen nomineren voor de Award die staat voor deze V's. Dit keer heeft Mert hem in ontvangst genomen!

7 april 2023 | lancering website

Onze Cybersecurity website is live!

Yes! Hij is gelanceerd! Vanaf nu zijn al onze Secured Services te vinden op onze Cybersecurity website.

Neem een kijkje
21 maart 2023 | Goede doelen

Onze Happy Workers doneren aan:

Onze Happy Workers hebben voor dit jaar weer drie goede doelen geselecteerd om aan te doneren: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), Giro555 en Stichting Hoogvliegers. Zo dragen wij ons steentje bij aan deze waardevolle initiatieven!

Waar we nog meer aan bijdragen
1 maart 2023 | C-Fence

Secured Users spreken vertrouwen uit in C-Fence

Maar liefst 8 grote klanten vertrouwen in de bescherming die C-Fence biedt voor hun IT-omgeving! Door deze slimme technologie worden cyberaanvallen de das om gedaan voordat ze de kans hebben toe te slaan. 

Meer weten over C-Fence?
14 februari 2023 | Valentijnsdag

Happy Valentine!

Onze Happy Workers zijn de stille aanbidders van onze Happy Users. In alle stilte en onopvallendheid gaan zij te werk om onze Users écht Happy te maken. En dat betekent dat ze er alles aan doen om stiekem de aantrekkelijkste gevonden te worden. Als ware Cupido’s richten zij hun pijlen op ons liefdevolle doel: 150.000 Happy Users vóór 2030.

Lees hier meer over ons Homepage_Over ons
3 februari 2023 | Verhuizing Pellikaan

Pellikaan is overgevlogen

Pelikaan is sinds kort verhuisd naar hun nieuwe pand. En ook op deze nieuwe locatie blijven wij van hen Happy Users maken. Want alle apparatuur staat weer veilig op zijn nieuwe plek!

Bekijk onze cases
27 januari 2023 | 3V AWARD

ONZE 3V TOPPER!

Ria heeft onze 3V Award gewonnen! Binnen Cubics werken we volgens de waarden vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. En daarvoor nomineren we ieder kwartaal één collega als onze 3V Topper. Ria staat altijd klaar voor haar collega's en is daarom dit keer de gelukkige!

Lees hier meer over ons Homepage_Over ons

WIJ VIEREN ONS 90 JARIG JUBILEUM!

En daar zijn we trots op, want er is al heel wat veranderd sinds 1933. Zo ook het IT landschap, wat toen nog nauwelijks bestond. Het zijn daarom vele jaren van meebewegen en doorgroeien geweest. 
 
En dat is goed te zien in onze tijdlijn! Dus maak vooral een reis door de geschiedenis van Cubics om te weten wat er allemaal veranderd is.

Onze tijdlijn
1 januari 2023 | NIEUWJAAR

Happy New Year!

Wij gaan ook dit jaar weer voor nog meer New Happy Users! Daar hebben we op geproost. Benieuwd wie wij nu al Happy maken?

Cases Homepage_Cases_overviewpage
16 december 2022 | KERSTVIERING

Wij houden van een feestje!

Daarom hebben we Kerst uitbundig gevierd met al onze Happy Workers! Een potje bowlen was nog maar het begin van onze viering. Lekker eten, genoeg drankjes en bonkende speakers brachten een avond vol gezelligheid. Ook zin om mee te feesten? Kijk of er een vacature voor je tussen staat of neem het initiatief en doe een open sollicitatie!

Naar vacatures Werkenbij_overviewpage    
2 december 2022 | Pontex PARTNERSHIP

Pontex is investeringspartner van Cubics!

Wij willen groeien, en hard ook. Daarom zijn we blij dat Pontex Investment Partners ook gelooft in onze groeiambities. Met deze investeerder aan onze zijde gaan wij ons doel bereiken: nóg meer Happy Users creëren!

Lees hier het persbericht
25 november 2022

Ons pand is een metamorfose ondergaan!

Vanaf nu kun je er zeker niet omheen dat wij ook een betrouwbare partij zijn in Cybersecurity. 

21 november 2022 | Sinterklaas

Hoor wie klopt daar...

Hoera! Sint en Piet zijn langs geweest bij Cubics! En daar vonden ze de schoenen van alle lieve Cubics kinderen. Voor hen heeft de Sint een volle zak cadeautjes achtergelaten! Zijn melige Pieten hebben de kans aangegrepen om lol te trappen met de schoenen van de kids. Dat is zeker te zien op de foto's die ze aan de zakken hebben geknoopt!

18 november 2022

"De risico's van thuiswerken 'hack me nie' gerealiseerd.

En daar ligt jouw ICT-partner wakker van. In een artikel in het WATT Magazine vertelt onze Cybersecurity specialist, Jean-Paul Sablerolle, welke impact thuiswerken heeft op de ICT en cyberweerbaarheid van jouw bedrijf. En de top 3 instinkers van jouw medewerkers of klanten.

Lees het artikel hier

114 SECURED HAPPY USERS ERBIJ!

Weer een bedrijf die zich laat beschermen door onze service C-Fence! Daarmee loopt de teller weer flink op naar een nóg grotere groep Secured Happy Users. C-Fence is een betaalbare Cybersecurity oplossing die ervoor zorgt dat jouw IT omgeving beter beveiligd is. En daar worden wij Happy van. Want wij gaan voor rust in IT. Altijd en overal!

Meer weten over C-Fence? 
14 oktober 2022 | 3V Award

Onze winnaar!

We hebben een winnaar! Leonard heeft de 3V Award in ontvangst genomen. Binnen Cubics geloven we in vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Daarom hebben onze collega's elkaar kunnen nomineren voor de Award die staat voor deze V's. Dat Leonard is gekozen door onze Happy Workers is 100% terecht!

Lees hier meer over ons Homepage_Over ons
22 augustus 2022 | Onze blog pagina

Iedere week vers leesvoer!

We hebben weer iets nieuws: Onze blog pagina! Deze staat vol met interessante items die lekker weglezen. Houdt de pagina in de gaten, want iedere week komt er nog meer leesvoer bij!

Lees maar weg!

A STAR IS BORN...

Vanaf nu heeft onze nieuwste Cybersecurity service zijn eigen beeldmerk! C-Fence is dé betaalbare uitkomst voor het mkb. Een oplossing die cyberdreigingen detecteert en uitschakelt voordat deze schade kunnen aanrichten aan jouw bedrijf. En door zijn eigen look is C-Fence nu dus ook voor jou gemakkelijk te detecteren!

Lees meer over C-Fence
Jubileum Museum

De toppers die nog altijd kiezen voor Cubics

In ons jubileum museum laten wij onze Cubics veteranen aan het woord. Met flink wat jaren op de teller kunnen zij jullie namelijk het beste vertellen wat Cubics zo'n leuk bedrijf maakt! 

Lees het hier!
12 augustus 2022

Onze strijdkrachten in één oogopslag!

Onze Happy Workers strijden er iedere dag voor om alles op rolletjes te laten verlopen, daar mag wel een eerbetoon aan gegeven worden!

Daarom hebben we nu op onze locaties, rijen Lego Storm Troopers staan die onze Happy Workers vertegenwoordigen! Iedere medewerker heeft een persoonlijke accessoire kunnen kiezen om hun Trooper eigen te maken. Zo kunnen we allemaal in één oogopslag onze strijdkrachten zien!

22 juli 2022

"Ieder bedrijf is een business case voor een hacker"

En dat wordt door veel bedrijven onderschat. In een artikel in het WATT Magazine vertelt onze Cybersecurity specialist, Jean-Paul Sablerolle, hoeveel impact een cyberaanval kan hebben op jouw bedrijf. Maar ook wat je kunt doen om jouw cyberweerbaarheid te vergroten.

Lees het artikel hier
20 juli 2022

Yes! Wij zijn trotse Partner in Education.

Met de ondertekening van het samenwerkingscontract werd het officieel! Op deze manier kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs binnen Fontys Hogeschool ICT door studenten goed voor te bereiden op werken in het bedrijfsleven. Dat doen we samen! Ben je student en wil jij ook goed voorbereid worden op het bedrijfsleven?

Bekijk onze stageplekken Werkenbij_overviewpage    
Proeven van je proeftijd

De toppers die al kozen voor Cubics

Bij proeven van je proeftijd interviewen we onze kersverse collega's die door hun proeftijd heen zijn. Maak kennis met onze nieuwste Happy Workers!

Lees hier of hun proeftijd in de smaak viel Proeven van de proeftijd
Onze IT pioniers

Vergaderruimtes

Omdat vakmanschap voor ons belangrijk is, was het al snel duidelijk; de waanzinnige pioniers in de IT historie verdienen een speciaal plekje in ons pand. Vandaar dat al onze vergaderruimtes vernoemd zijn naar een IT pionier! Weten welke successen achter hun namen schuilen?

Ontdek het hier
15 juli 2022

Jippie, 1000 volgers!

Hieperdepiep hoera! We hebben 1000 volgers op onze LinkedIn pagina! Op naar de volgende 1000.

Volg ons ook even
8 juli 2022 | 3V Award

We hebben een winnaar!

Ruben heeft onze 3V Award in ontvangst genomen. Binnen Cubics geloven we in vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Daarom hebben onze collega's elkaar kunnen nomineren op basis van één van deze V's. Ruben heeft hem dubbel en dwars verdiend. Super!

Lees hier meer over ons Homepage_Over ons
23 juni 2022 | Strategische Kennissessie

Bits & Bites | Cybersecurity

Op 23 juni organiseerden wij een kennissessie over Cybersecurity. Als IT bedrijf vinden wij het belangrijk om iedereen op de hoogte te houden over dit belangrijke onderwerp.

Lees hier over het event
20 juni 2022

'Je kunt alleen maar vermenigvuldigen, als je kunt delen'

Sinds ruim een jaar werken onze directeuren Ard en Alex aan de groeiambities van Cubics. En daarbij is een logische keuze het overnemen van bedrijven. Lees meer over onze ambities en visie in ons artikel in het B4B Magazine.

Lees het artikel
16 juni 2022

Yes, Wij zijn SMB Hero!

Wij hebben van Exclusive de Fortinet SMB Hero trofee in ontvangst mogen nemen! Deze is gebaseerd op onze bijdrage aan Security met onze producten. Weten over welke producten dat gaat? 

Lees het hier Homepage_Services

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Productiviteit is een groot goed binnen Cubics. Daarom maken wij nu gebruik van de service Microsoft Teams! Zo kan er overal soepel samengewerkt worden. Onze vergaderruimtes zijn er speciaal op ingericht met een webcam en TV scherm om zo gemakkelijk te kunnen videobellen met collega's. Ideaal in deze tijden waar medewerkers regelmatig vanuit huis werken!

Leer meer over Microsoft Teams Product_MS teams
2022 | Splinternieuwe busjes

Busjes van Cubics!

Kijk 'm stralen! Wij zijn helemaal Happy met onze splinternieuwe bestickerde busjes. Grote kans dat jij ze rond ziet rijden in omgeving Tilburg of Eindhoven!

2021 | ContourdeTwern

Partner van Betrokken Ondernemers

Kijk, hier worden we Happy van. Wij hebben hulpvragen beantwoord vanuit verschillende verenigingen en maatschappelijke organisaties. Bij goede 'matches' hebben wij onze vakmanschap, services en kennis aangeboden. Toch super, zo'n win-win-situatie?

DigiDuck

Donald Duck duikt in de digitale wereld

De DigiDuck is een bijlage bij het weekblad de Donald Duck. Door dit tijdschrift hebben wij de kans gekregen om jongeren op een leuke, informatieve manier meer te leren over Cybersecurity!

Lees meer

Word ook een happy worker! 

Je collega’s leren je beter kennen tijdens de vele gezellige teammomenten zoals BBQ’s, (vrijdagmiddag)borrels en weekendjes weg.
Natuurlijk is er in deze bijzondere tijd helaas wat minder de gelegenheid om bij elkaar te zijn. Maar zodra dit weer kan... 

Werken bij Cubics betekent verder:

 • afwisselende werkzaamheden door uiteenlopende opdrachtgevers;
 • werken in een organisatie met flinke groeiambities;
 • uiteraard een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • onbeperkte vakantiedagen;
 • één baaldag in het jaar; 
 • een eigen Happiness Coach;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • èn als klap op de vuurpijl: je werkomgeving is er eentje om je vrienden jaloers me te maken. Super modern, ergonomisch verantwoord én de mogelijkheid om je collega’s te verslaan bij onze pool- en tafelvoetbalwedstrijden…

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures en kom erbij. Gezellig.

 

Kom ons team versterken!

Wil jij ook elke dag met veel plezier werken voor Happy Users? En wil je daten vanuit een prachtig kantoor in Tilburg met zo’n’n 50 collega’s die net als jij houdt van hard werken, maar ook een lolletje op zijn tijd?

Check dan dan van een van de openstaande vacatures iets voor jou is! Uiteraard is [deels] thuiswerken, zeker in deze tijd, ook mogelijk.

Alex Otten
Directie

'Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend.'

Meer over onze activiteiten.