<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Bibliotheek Midden-Brabant

Cybersecurity | Support & beheer | Public Cloud
300 happy users

De Bibliotheek Midden-Brabant is de grootste openbare bibliotheek van Noord-Brabant. De Bibliotheek was ruim 25 jaar geleden op zoek naar een IT-partner die met hun expertise hulp kon bieden bij grote projecten. En die samenwerking verloopt al meer dan 25 jaar goed!

Voor de Bibliotheek Midden-Brabant is het cruciaal dat de IT optimaal functioneert. Wij brengen rust in hun IT door ervoor te zorgen dat de infrastructuur altijd goed werkt en dat de back-up altijd up-to-date is. 

Naast het verzorgen van de IT-omgeving, bereiden we onze Happy Users ook voor op de toenemende dreiging van cybercrime. De Bibliotheek Midden-Brabant laat zich beveiligen middels onze cybersecurity oplossing: C-Fence. Zo wordt hun IT-omgeving altijd gemonitord op potentiële aanvallen en worden ze geëlimineerd voordat ze schade aanrichten.

Maar dat is niet de enige manier waarop de bibliotheek zich cyberweerbaar maakt. Binnenkort starten we met het geven van awareness trainingen aan hun medewerkers. Zo zetten we samen stappen om de veiligheid van hun IT-omgeving te garanderen!

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact

Hallo Wij zijn Cubics