<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Service
public cloud

Public Cloud
bij snelle groei

Snelle implementatie en betalen per gebruik per werknemer? Iets voor jou?

De Public Cloud wordt omschreven als computingservices die door externe providers worden aangeboden via het openbare internet, zodat ze beschikbaar zijn voor iedereen die ze wil gebruiken of kopen. Ze kunnen gratis zijn of te koop op aanvraag, waardoor klanten betalen voor de gebruikte CPU-cycli, opslag of bandbreedte.  

De Public Cloud is interessant voor organisaties met wisselende behoeften of een snelle groei, omdat Public Clouds sneller kunnen worden geïmplementeerd dan on-premises infrastructuren, en met een vrijwel oneindig schaalbaar platform. Elke werknemer van jouw bedrijf kan vanuit elk kantoor of vestiging dezelfde toepassing gebruiken met een apparaat naar keuze, zolang er verbinding is met internet. Er is voorheen sprake geweest van beveiligingsrisico's in verband met openbare Cloud-omgevingen. Maar, wanneer op de juiste wijze geïmplementeerd, kan de openbare Cloud net zo veilig zijn als de meest efficiënt beheerde implementatie van een Private Cloud!

Wat zijn de nadelen van de Public Cloud?
Een nadeel van een Public Cloud is dat je als gebruiker afhankelijk bent van de wet- en regelgeving van het land waar de leverancier gevestigd is. Zorg dus dat je altijd goed bent geïnformeerd over de voorwaarden van de Cloud leverancier.

Wat levert het op?

Een groot voordeel van de Public Cloud is dat de omvang van de Cloud-omgeving eenvoudig te vergroten of te verkleinen is; je hebt als klant gelijk inzicht in de kosten ervan. Het is gemakkelijk om aan de hand van jouw eigen behoefte de juiste Cloud-omgeving in te richten.

Andere voordelen van de Public Cloud zijn:
  • Je hoeft niet te investeren in hard- of software.
  • De implementatie van jouw gegevens is snel en gemakkelijk.
  • Je kunt de gewenste hoeveelheid opslagruimte gemakkelijk opschalen of inkrimpen [afhankelijk van je behoefte].

INteresse in
werken met een Public cloud?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Al onze Cloud services Service CLOUD product