<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Atalenta Kinderopvang

Cybersecurity | Microsoft 365 | Public cloud
400 happy users

Atalenta Kinderopvang is een maatschappelijke onderneming, een professionele kinderopvangorganisatie en voor ouders dé plek dichtbij huis waar hun kind zorgeloos onderdak vindt.

Begin 2023 is de gehele IT  van Atalenta gemigreerd naar de Public Cloud. Hierdoor kunnen zij nu flexibel op- en afschalen naar de behoeften van de organisatie. Maar niet alleen op dit vlak zijn zij flexibeler geworden in IT, ook door middel van Microsoft 365 kan er nu flexibeler gewerkt worden. Medewerkers kunnen met deze software namelijk gemakkelijk vanuit verschillende locaties [van Atalenta] werken.

Om ervoor te zorgen dat de organisatie ook goed beschermd is tegen cybercrime leveren wij onze cybersecurity dienst C-Fence. C-Fence monitort het netwerk continu en signaleert verdachte activiteit. Hier wordt vervolgens op geacteerd zodat een cyberaanval niet de kans heeft toe te slaan.

Zo brengen wij rust in IT bij Atalenta Kinderopvang!

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact