<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Elacin

Cybersecurity | Support & Beheer
90 happy users

Elacin is een fabrikant van op maatgemaakte gehoorbescherming voor professionele, industriële en particuliere gebruikers wereldwijd. In 2016 zijn we begonnen bij dit bedrijf met het overnemen van het netwerkbeheer. Cubics is nu verantwoordelijk voor het beheer op alle locaties van Elacin. Er is hierbij sprake van proactieve monitoring op een on-premise infrastructuur. Van het virtualisatie en storage platform, tot de virtuele server omgeving en de gebruikersondersteuning.
 
Wekelijks zit een engineer van Cubics op locatie bij Elacin voor support. Voor installaties van nieuwe servers reizen onze IT’ers naar de verschillende vestigingen van deze International welke zich bevinden in Duitsland, Zwitserland, Roemenië en Frankrijk.
 
Om compleet te ontzorgen leveren wij ook onze cybersecurity dienst C-Fence bij Elacin. Op deze manier zijn zij optimaal beschermd tegen cyberaanvallen doordat hun netwerk constant gemonitord wordt. Zo kunnen cyberaanvallen tijdig gesignaleerd en tegengehouden worden!

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact