<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Dutch Bakery Group

Support & beheer | Microsoft 365 | Public Cloud
140 happy users

Dutch Bakery is een bakkersonderneming die vanuit liefde voor brood sinds 1936 is uitgegroeid tot een onderneming met zes eigen bakkerijen! Het bakkersbedrijf was op zoek naar een betrouwbare sparringpartner die meegroeit met het bedrijf. En dat gaat goed, want sinds onze samenwerking hebben zij enorme groei doorgemaakt. Hun IT is daarin probleemloos meegegroeid.

Voor zo'n organisatie is het natuurlijk erg belangrijk dat de IT in orde is. Wij brengen rust in hun IT door ervoor te zorgen dat de infrastructuur en werkplekken altijd goed functioneren en de back-up altijd up-to-date is. Om het functioneren naar een nóg hoger niveau te tillen, leveren we ook Microsoft 365 licenties. Een onmisbaar facet binnen de moderne manier van werken.

Volgend jaar staat een vervanging van de infrastructuur van Dutch Bakery op de planning. Zo blijft hun omgeving up-to-date en weerbaar in de huidige IT-wereld!

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact

Hallo Wij zijn Cubics