<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Bij Cubics hoort

mvo
erbij!

Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend. Dat komt bij ons tot uiting op verschillende gebieden. Van het bijdragen aan mooie goede doelen, tot onze keuze in leveranciers en onze visie op werken. 

Werkgever zonder beperking
Als ambassadeur van de Stichting Daarnah levert Cubics een bijdrage aan het gezamenlijke doel om mensen met hersenletsel een passende arbeidsplaats te bieden. Een aantal jaren op rij hebben wij met trots de Daarnah award ‘Werkgever zonder beperking’ in ontvangst mogen nemen. Cubics ziet de toegevoegde waarde van het werken met medewerkers met een mentale of fysieke beperking.

Circulair ondernemen
Onze leveranciers worden met zorg geselecteerd waarbij duurzaamheid en milieu essentiële aspecten zijn. Zo werken wij samen met organisaties die trachten zoveel mogelijk materiaal her te gebruiken, waarbij een aantal producenten het zelfs voor elkaar krijgen het afval te reduceren naar 0%.

Over ons

Een warm hart

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen keurmerk of label dat je zomaar aan een organisatie hangt. MVO is de balans in een onderneming tussen mens, milieu en winst. Wij brengen onze organisatie in balans door ieder jaar onze Happy Workers een aantal waardevolle doelen te laten nomineren. Van de top 3 die hieruit voortkomt kan iedere Happy Worker één doel selecteren om zijn/haar persoonlijke budget van €50 aan te doneren. Daarnaast zetten wij ons het hele jaar in voor goede doelen, waaronder; Kika, KWF Kankerbestrijding en Contour de Twern.

Nieuw talent

Yes! Wij zijn trotse partner in education.

Met de ondertekening van het samenwerkingscontract werd het officieel! Op deze manier kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs binnen Fontys Hogeschool ICT door studenten goed voor te bereiden op werken in het bedrijfsleven. Dat doen we samen! Ben je student en wil jij ook goed voorbereid worden op het bedrijfsleven?

Bekijk onze stageplekken
Vitaliteit

Cubics in beweging

Bewegen is belangrijk, en dat wordt door ons niet alleen gemotiveerd met dynamische werkplekken en leasefietsen, maar ook door het sponsoren van Were Di Voetbal, TSV Gudok en door business partner te zijn van Willem II.

FUJIFILM BUSINESS RUN

ONZE HAPPY WORKERS OVER DE FINISH!

Onze Happy Workers hebben een hele prestatie neergezet! Zij hebben meegedaan aan de Fujifilm Business Run om geld in te zamelen voor Villa Pardoes.

En dat deden ze met passie! Want ze hebben allemaal stralend de eindstreep gehaald.

Contour de Twern

PARTNER VAN BETROKKEN ONDERNEMERS

Hier worden we Happy van! Cubics heeft hulpvragen vanuit verschillende verenigingen en maatschappelijke organisaties beantwoord. Bij goede 'matches' hebben wij onze vakmanschap, services en kennis aangeboden. Toch super, zo'n win-win situatie?

Trots op de DIGIDUCK

Cybersecurity awareness bij kinderen

De DigiDuck is een bijlage in het weekblad de Donald Duck. Samen met The S-Unit hebben we hieraan een bijdrage geleverd. Door dit tijdschrift leren we jongeren op een leuke, informatieve manier meer over Cybersecurity!

Lees meer