<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Service
private cloud

Uitbesteden van
jouw IT?

Voor organisaties die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van IT-oplossingen, is professioneel systeembeheer de smeerolie die ervoor zorgt dat de bedrijfsvoering niet in gevaar komt door haperende processen.

De private cloud is een vorm van cloud computing die bestaat naast andere vormen van werken in de cloud, zoals de public cloud en de hybride cloud. Bij de private cloud wordt er gebruik gemaakt van dedicated servers die op een eigen locatie of in een datacenter staan. Dit is anders dan bij de public cloud, waarbij meerdere gebruikers gebruikmaken van dezelfde serverpool.

Een private cloud is gewoonlijk enkel bereikbaar via een beveiligde- of dedicated verbinding. Dit, terwijl publieke cloud infrastructuur verbonden wordt met behulp van publiekelijk toegankelijke verbindingen. Een private cloud biedt organisaties daarom meer controle en veiligheid dan de public cloud.

Bij de private cloud wordt er dus gebruik gemaakt van dedicated servers die op een eigen locatie of in een datacenter staan. Dit is anders dan bij de public cloud, waarbij meerdere gebruikers gebruikmaken van dezelfde serverpool. De private cloud biedt organisaties daarom meer controle en veiligheid dan de public cloud.

Volledige controle met uw eigen private Cloud.
De private cloud is vooral geschikt voor organisaties die over een bovengemiddelde mate van controle en/of beveiliging willen beschikken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan financiële instellingen die door wet- en regelgeving verplicht zijn om vertrouwelijke gegevens op een bepaalde manier te beveiligen. Met behulp van de dedicated resources van de private cloud en afgeschermde verbindingen kunnen zij pottenkijkers buiten de deur houden.

Geheel in lijn met jouw behoeftes.
Daarnaast maakt de private cloud het mogelijk om de cloud omgeving compleet in lijn met de behoeften van de eigen organisatie in te richten. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat bepaalde afdelingen en/of applicaties meer resources mogen gebruiken dan andere afdelingen en/of applicaties. Bovendien kan de private cloud gecombineerd worden met public clouddiensten om zo tot een hybride cloud te komen. Hierbij worden vertrouwelijke processen in de private cloud verwerkt, terwijl de public cloud gebruikt wordt voor minder gevoelige processen en informatie.

Jouw private cloud powered by Cubics?
Onze professionals zijn ware experts als het gaat om de cloud. Private-, public- of hybride cloud, zij draaien er hun hand niet voor om. Zij kunnen je adviseren welke cloud bij jouw behoeften past en kunnen elke cloudoplossing voor je realiseren en onderhouden.

 

WAT OOK MOGELIJK IS BIJ CUBICS:

Het is natuurlijk ook mogelijk om in overleg met jouw medewerkers een gedeelte uit handen te geven.

We doen alles geheel op maat, dus bespreken graag de wensen en eisen van jouw organisatie zodat we hierin kunnen meebewegen.
 

Dit zijn de voordelen nogmaals op een rijtje:

  • De IT-afdeling wordt flexibel.
  • Je beschikt over een team van specialisten i.p.v. een enkele systeembeheerder [twee weten immers meer dan één].
  • Je krijgt toegang tot de jongste technologie.
  • Je bespaart kostbare tijd.
  • Zekerheid over de IT-kosten.
Ons doel?
Het opzetten van een slimme en effectieve beveiligingsoperatie.

 

Benieuwd hoe de cloud jouw
organisatie kan ondersteunen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Maak een afspraak Homepage_Contact
Al onze services Homepage_Services