<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy workers,
happy extra's

Wij willen Happy workers,
daarvoor zijn Happy Extra's nodig

Eenmaal onderdeel van ons team gelden ze ook voor jou!

 

 

 

We nemen je even mee...

Om maar meteen met de deur in huis te vallen

We bieden je graag meteen een vast contract aan. Want we hebben gewoon vertrouwen in jou.

Ook bieden we je een onbeperkt aantal vakantie dagen aan. Die mag je in overeenstemming met jouw team inzetten wanneer je wenst. Om die dagen goed te besteden krijg je ook 8% vakantiegeld op jaarbasis.

Ook aan je toekomst hebben we gedacht! Door onze goede pensioenregeling, waarvan Cubics het grootste deel betaald, heb jij zekerheid voor je oude dag.

We willen onze Happy Workers ook op een hele andere manier helpen. Dit doen we door een budgetcoach beschikbaar te stellen mocht daar behoefte aan zijn. Het kan namelijk veel opleveren om je financiën op orde te hebben.

 

Faciliteiten

Om goed van start te kunnen krijg je van ons een laptop om zakelijk te gebruiken en krijg je €50 per maand voor een telefoon abonnement wanneer je zakelijk een mobiel nummer nodig hebt. Omdat we bij Cubics hybride werken krijg je ook €25 per maand voor jouw internetverbruik.

Op kantoor werk je in een super moderne omgeving waar je mag genieten van verzorgde lunch, een saladebar en een volle fruitschaal.

De 'Free Fry-day'; op vrijdag mogen al onze Happy Workers lekker bestellen waar ze zin in hebben, geheel op rekening van Cubics! Een frietje blijft toch vaak de traditie.

Op de vrijdagmiddag borrelen we samen het weekend in, maar ook op andere momenten organiseren we graag personeelsactiviteiten en -feesten.

Er is nog meer!

Persoonlijke ontwikkeling

We willen je uitdagen om je op zowel zakelijk als persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Je krijgt van ons onbeperkt toegang tot de Cubics Academy en Goodhabitz platforms, bomvol trainingen en opleidingen. Dit mag je ook 1 dag per maand tijdens werktijd doen: dit noemen we 'ontwikkeltijd'.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling hebben we een ’Happiness coach’ waarmee je kunt sparren over persoonlijke vraagstukken en over jouw ontwikkelingen als persoon.

Elke maand krijg je €10 euro vitaliteitsbudget. Wij investeren graag in vitale medewerkers. Leg je deze €10 bij aan je sportschool abonnement of ga je liever een paar keer per jaar naar de masseur? Hoe je dit geld besteedt, is aan jou!

 

Werktijden

We werken bij Cubics flexibel. Je kunt in overeenstemming met jouw team hybride werken. Dat betekent: een gezonde balans tussen thuis en op de zaak aan de slag.

Je krijgt van ons €0,23 per kilometer [woon-werk] en €0,29 per kilometer zakelijk verkeer vergoed. In sommige functies is het ook mogelijk om in een auto van de zaak te rijden.

 

Bonus!

Bij Cubics hebben we een bonusregeling. Bij een goed bedrijfsresultaat krijg je een bonus. De keuze is vervolgens aan jou: wil je de bonus in geld of in bedrijfscertificaten?

Een andere 'bonus' is ons participeren in Cubics initiatief. Onder het mom van ‘’alleen ga je sneller, samen kom je verder’’ is het
mogelijk om als medewerker ook mede-eigenaar te worden van Cubics! Dit kan door het kopen van certificaten. Door deze aandelen heb je recht op een deel van de winst én het genereert opbrengsten mocht Cubics ooit verkocht worden. 

 

Leasefietsplan

Om vitaliteit te stimuleren bij medewerkers biedt Cubics iedereen de mogelijkheid om een fiets te leasen via de werkgever. De fiets wordt gefinancierd door Cubics en door middel van financial lease wordt de fiets jouw eigendom. Je least de fiets via een renteloze lening van de werkgever. Hierbij koopt Cubics de fiets voor jou en betaal jij dit aankoopbedrag zonder rente terug.

Eenmaal onderdeel van ons team? Dan gelden de onderstaande Happy Extra's ook voor jou!

We nemen je even mee: 

 • Bij binnenkomst krijg je direct een vast contract van ons.
 • Onbeperkt vakantiedagen.
 • Een baaldag in te zetten op een dag waarop alles tegenzit.
 • Om die vrije dagen goed te besteden. krijg je van ons 8% vakantiegeld.
 • Jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en onbeperkt toegang tot onze eigen Cubics Academy en in Goodhabitz.
 • Leren onder werktijd; 1 dag per maand ''ontwikkeltijd''.
 • Beschikking tot onze Happiness Coach voor vraagstukken omtrent persoonlijke ontwikkeling.
 • Je krijgt €0,19 per kilometer [woon-werk] en €0,29 per kilometer [zakelijk] vergoed. Óf een auto van de zaak
  [afhankelijk van de functie].
 • Aantrekkelijke pensioenregeling met maar 4,7% eigen bijdrage.
 • Laptop van de zaak.
 • €50,- netto telefoonvergoeding per maand.
 • Werken in een prachtig kantoor met verzorgde lunch, frietjes op vrijdag en een goed gevulde fruitschaal.
 • Faciliteiten voor het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Flexibele werktijden op kantoor en/of thuis.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsfeesten.
 • Bonusregeling aan het eind van het jaar in geld of in bedrijfscertificaten.
Cybersecurity cijfers

Wat bepaalt hoe goed je met een crisis omgaat? Het eerlijke antwoord: het is echt de voorbereiding.

 

Er is een crisis, wat nu?
Wanneer we in een crisis verkeren, zullen onze hersenen terugkeren naar het oudste, meest primitieve proces wat geprogrammeerd zit en op deze manier zullen we dus ook reageren: primitief. Als het om een crisis binnen je eigen bedrijf gaat zijn deze vaardigheden handig, omdat je hier ook vaak te maken hebt met complexe vraagstukken.

Ter illustratie: een piloot traint de meest elementaire vaardigheden tot deze in het spiergeheugen zitten en weten wat ze moeten doen in elke situatie zonder dat ze daar bewust over na hoeven te denken. Dat maakt hersencapaciteit vrij om andere (complexe) vraagstukken op te lossen.

De kunst van het leren vliegen.
Om deze vaardigheden aan te leren en om goed voorbereid te kunnen zijn in een toekomstige crisissituatie heeft Cubics het ‘Cubics Incident Response Plan’ opgezet. Met een aantal cruciale en gerichte vragen kunnen we binnen de organisatie een plan opbouwen om hiermee goed voorbereid te zijn in het geval van een crisis. Hierbij nemen we de volgende onderdelen onder de loep en kijken we ook naar de cultuur binnen je bedrijf:

 • Wat is de context van deze crisis?
 • Wanneer zijn we succesvol?
 • Wat is de oplossingsruimte?
 • Met welke beperkingen moeten we rekening houden?
 • Wie zijn de betrokken personen?
 • Wie neemt de beslissingen?

Voorkomen is beter dan genezen.
Bedrijven kunnen veel van piloten leren. Het voorkomen van fouten, het herkennen van signalen, duidelijk en goed communiceren, interpreteren van informatie, weten hoe te reageren. Met het Cubics Incident Response Plan ben je al voorbereid op onverwachte en te verwachte catastrofes en maak je echt piloten van je medewerkers. Hiermee ben je goed voorbereid en land je altijd veilig.

Word jij hier blij van?
Of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met de persoon die vermeld wordt in jouw vacature of vraag naar Niekie.

Maak een afspraak Homepage_Contact
Terug naar vacature overzicht Werkenbij_overviewpage