<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy workers
Happiness Coach

Even voorstellen
Ik ben Marnix

Binnen Cubics help ik je mee te zoeken naar de verbeterde versie van jezelf op professioneel en persoonlijk vlak! 

 

Ons team: Gelukkige werknemers
Happy Users bij onze opdrachtgevers kunnen we alleen realiseren als onze collega’s ook Happy Workers zijn. Die uitdaging nemen we heel serieus.

Daarom is er veel aandacht voor de Happy Worker en is er een Happiness Coach in dienst. Deze coach kijkt samen met waar je gelukkig van wordt, zowel persoonlijk als professioneel. Je krijgt met training en coaching begeleiding om op beide vlakken het beste uit jezelf te halen.

Cybersecurity cijfers

Als jij niet voor jezelf kiest, dan ga je het leven van een ander leiden. 

 

Als jij niet zelf ook verandert, verandert er niets.

 

Er is een crisis, wat nu?
Wanneer we in een crisis verkeren, zullen onze hersenen terugkeren naar het oudste, meest primitieve proces wat geprogrammeerd zit en op deze manier zullen we dus ook reageren: primitief. Als het om een crisis binnen je eigen bedrijf gaat zijn deze vaardigheden handig, omdat je hier ook vaak te maken hebt met complexe vraagstukken.

Ter illustratie: een piloot traint de meest elementaire vaardigheden tot deze in het spiergeheugen zitten en weten wat ze moeten doen in elke situatie zonder dat ze daar bewust over na hoeven te denken. Dat maakt hersencapaciteit vrij om andere (complexe) vraagstukken op te lossen.

De kunst van het leren vliegen.
Om deze vaardigheden aan te leren en om goed voorbereid te kunnen zijn in een toekomstige crisissituatie heeft Cubics het ‘Cubics Incident Response Plan’ opgezet. Met een aantal cruciale en gerichte vragen kunnen we binnen de organisatie een plan opbouwen om hiermee goed voorbereid te zijn in het geval van een crisis. Hierbij nemen we de volgende onderdelen onder de loep en kijken we ook naar de cultuur binnen je bedrijf:

  • Wat is de context van deze crisis?
  • Wanneer zijn we succesvol?
  • Wat is de oplossingsruimte?
  • Met welke beperkingen moeten we rekening houden?
  • Wie zijn de betrokken personen?
  • Wie neemt de beslissingen?

Voorkomen is beter dan genezen.
Bedrijven kunnen veel van piloten leren. Het voorkomen van fouten, het herkennen van signalen, duidelijk en goed communiceren, interpreteren van informatie, weten hoe te reageren. Met het Cubics Incident Response Plan ben je al voorbereid op onverwachte en te verwachte catastrofes en maak je echt piloten van je medewerkers. Hiermee ben je goed voorbereid en land je altijd veilig.

Kom jij bij ons werken?
dan zie Ik je graag!

Bekijk onze openstaande vacatures en wellicht zit er iets voor je bij!

Onze Happy Extra's Werkenbij_secundaire arbeidsvoorwaarden
Alle openstaande vacatures Werkenbij_overviewpage