<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Worker
A-M NEW BUSINESS

Ontmoet Franky,
onze Customer Success Manager

Word jij onze nieuwe collega?

Ons doel?
Het opzetten van een slimme en effectieve beveiligingsoperatie.

 

In deze functie weet jij als geen ander wat er speelt in de markt, je signaleert kansen en neemt nieuwe klanten proactief mee in deze ontwikkelingen. Met jouw aanstekelijke enthousiasme en winnaarsmentaliteit weet je nieuwe klanten met succes aan Cubics te verbinden. Als Accountmanager New Business ga je actief op zoek naar nieuwe klanten. Je bouwt jouw netwerk op en prospecteert uitvoerig.

Waar ga je aan de slag?
Cubics is een IT-bedrijf en bevindt zich op dit moment middenin een uitgebreide groeistrategie met de daarbij horende dynamiek en een telkens veranderend landschap. Cubics bestaat uit een hecht team van bevlogen professionals. Stuk voor stuk vakmensen met een hands-on mentaliteit die samen met opdrachtgevers alleen de allerbeste IT-oplossingen creëren.

Onze kernwaarden: vakmanschap, verantwoordelijkheid en [zakelijke] vriendschap worden breed gedragen door alle medewerkers van het bedrijf. Vakmanschap, verantwoordelijkheid en (zakelijke) vriendschap zijn kernwaarden die het bedrijf typeren. Waarden die er in combinatie met veel werkplezier, jarenlange ervaring en deskundigheid voor zorgen dat, maakt dat wij met plezier bieden waar we goed in zijn: rust brengen in IT, altijd en overal.
 
Ons hoogste doel? Happy Users! Cubics werkt voor opdrachtgevers in alle branches; het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en horeca. We zijn op dit moment bezig met een uitgebreide groeistrategie, waarbij ons bedrijf alleen maar groter zal worden. Veel moet nog worden uitgedacht en vormgegeven. Wat het een dynamische functie maakt. We zoeken iemand die dit veranderende landschap [IT, Security] als een uitdaging ziet, en mee wil naar het volgende level.
 
Hoe ziet jouw werkweek er uit?
Elke week start je met het inzichtelijk krijgen van de lopende projecten. Welke verkoopkansen staan open, met welke leads kun je aan de slag, welke offertes staan uit en ga zo maar door! Je bent altijd druk in de weer om nieuwe klanten te enthousiasmeren, kansen proactief te signaleren en je weet vele ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Zonder hierbij het totale overzicht uit het oog te verliezen.
 
Tijdens een gesprek bij een potentiële klant op locatie, breng je de wensen en behoeften in kaart. Hierbij kun je denken aan; wat zijn de groeiambities van de organisatie, hoe zijn de bedrijfsprocessen ingericht en waar liggen de pijnpunten. Om dit uiteindelijk door te kunnen vertalen naar behoeften, dien je dit zo concreet mogelijk te maken en goed door te vragen. Wanneer deze afspraak achter de rug is, trek je een presales collega Technical Accountmanager aan zijn of haar jasje. Samen kijken jullie welke of oplossingen zouden kunnen aansluiten bij de specifieke klantbehoeften.
 
Wat verwachten we van je in de functie?
 • Je detecteert snel nieuwe mogelijkheden en je bent in staat om de toegevoegde waarde van Cubics op een creatieve wijze te vertalen naar de behoeften van de klant.
 • Je formuleert gepaste oplossingen en sluit nieuwe business-to-business contracten af. Je neemt dan ook de verantwoordelijkheid voor het hele verkoopproces op jou.
 • Binnen het verkoopteam draag je positief bij in het verder optimaliseren van het verkoopproces en de teamspirit.
Wat zijn jouw kwaliteiten?
 • Van netwerken gaat jouw hart sneller kloppen! Je krijgt ontzettend veel energie van het opbouwen nieuwe klantrelaties!
 • Je hebt een grote affiniteit met IT en/of Security.
 • Communicatief ben je zeer vaardig, een goede gesprekspartner voor diverse stakeholders en in staat om op diverse niveaus te schakelen.
 • In grote lijnen weet jij een passende strategie aan te bieden en nog belangrijker hoe je een sales cycle aanvliegt.
 • Je bent commercieel ingesteld, signaleert kansen in de markt en weet hier proactief op in te spelen.
 • Dankzij je aangename en integere persoonlijkheid leg je makkelijk nieuwe contacten en ben je alert voor elke opportuniteit.
 • Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door een grote zelfstandigheid, commerciële feeling, zin voor kwaliteit in uitvoering, resultaatgericht denken en handelen.

Functievereisten:

 • Je hebt een technische of commerciële HBO opleiding.
 • Minimum 5 jaar commerciële ervaring.
 • Je bent een uitmuntend onderhandelaar in het Nederlands en het Engels
 • Je kan win-win situaties creëren voor Cubics en haar klanten.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een team bestaande uit 4 accountmanagers en 3 Inside Sales Representatives. Je legt verantwoording af aan de Director Sales; Anne-Marie. We hebben een modern kantoorpand, verzorgde lunches en vinden het nieuwe werken al heel lang normaal.

 • Je hebt een zelfstandige, uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Je hebt een rol met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Je krijgt goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden onder begeleiding van onze we onze ‘Happiness Coach’ Marnix tot beschikking;
 • Je hebt mogelijkheid tot het volgen van seminars, trainingen en opleidingen;
 • Ons kantoor heeft een fijne en professionele werksfeer;
 • Je krijgt een auto van de zaak, laptop en telefoonvergoeding;
 • Last but not least: je ontvangt een mooi salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden (Happy Extra's)

Join our team!

Enthousiast geworden en
Meer weten?

Neem dan gerust contact op met de persoon die vermeld wordt in jouw vacature of vraag naar Niekie.

Je kan natuurlijk ook direct solliciteren door op onderstaande button te klikken!

Vacature overzicht Werkenbij_overviewpage