<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Services
risk assessment

Voor meer grip
op je situatie

Cubics werkt vanuit een betaalbare en speciaal ontwikkeld Cybersecurity Risk Assessment. Waarbij we kijken naar een slimme en effectieve bedrijfsstrategie op het gebied van security.

Wat kan je van ons verwachten?
We stellen na het assessment een rapport voor je op, waaruit blijkt dat we verder kijken dan alleen de IT-afdeling van je bedrijf. Door deze 360° aanpak kun jij je als ondernemer richten op je bedrijf en ontzorgen wij jullie op het gebied van Cyber Security. Afhankelijk van de omvang van jouw [IT]organisatie neemt het Cyber Security Risk Assessment 2 tot 6 dagen in beslag.

De aanpak bestaat uit de volgende onderdelen; een uitgebreid interview en een IT-scan waaruit het rapport wordt samengesteld.

Wat houdt het uitgebreide interview in?
Cubics ziet informatie security als iets dat organisatie breed bekeken moet worden. Daarom gaan we in gesprek met key-functionarissen van het bedrijf. We gaan in op onderstaande punten:

  • IT-bedrijfsstrategieën en visie
  • Organisatie en werknemers
  • Financieel
  • Security
  • Risicoanalyse
  • Operationele analyse
  • Project management & control

Wat houdt de IT Scan in? 
Naast het interview wordt met behulp van een aantal standaard tools de IT-omgeving in kaart gebracht met mogelijke kwetsbaarheden. Denk hierbij aan het aantal devices in het netwerk en in hoeverre deze up-to-date zijn.

"Ons doel?Het opzetten van een slimme en effectieve beveiligingsoperatie."

 

Meer weten over
de risk assessment?

Maak een afspraak met ons cybersecurity team, zij helpen je graag.
Maak een afspraak Homepage_Contact
Terug naar Cybersecurity Service Cybersecurity product