<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
SUPPORT

Happy Case
Actief Ondersteunende Diensten BV

Migratie naar de Publieke Cloud van Microsoft.
700 happy users

Actief Ondersteunende Diensten BV zet zich in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij Actief Ondersteunende Diensten BV terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Deze prachtige organisatie is al 10 jaar klant bij Cubics. Actief Ondersteunende Diensten BV is de afgelopen jaren gegroeid en heeft nog forse groeiambities voor de toekomst. Met 30 locaties, verdeeld in Nederland zijn ze één van de grootste spelers in de zorgsector.

Om de organisatiedoelen die deze organisatie nastreeft te behalen, is het een must dat er op IT-gebied niets ontbreekt. Cubics voert actief beheer uit op de on-prem serveromgeving en geeft remote- en on-site support.

Daarnaast voorzien we deze organisatie in alles op het gebied van security producten zodat bijvoorbeeld patiëntengegevens goed beveiligd zijn en risico’s preventief in kaart worden gebracht. Momenteel wordt Actief Ondersteunende Diensten BV begeleidt met een migratie naar de Public Cloud van Microsoft.

Are you ready
for happy users?

Maak een afspraak Homepage_Contact