Support Engineer

Is ICT jouw passie en ben jij een allround IT-specialist die uitdagende netwerk- en systeemvraagstukken wil oplossen voor mooie organisaties? Dan zoekt Cubics jou!

De functie
Wij zoeken een zelfstandig werkende, klantgerichte IT-topper die, analytisch en met een hoog oplossend vermogen, met de 1e en 2e lijns vraagstukken van onze klanten aan de slag gaat. Ook het reguliere beheer van deze klanten vanuit ons kantoor in Tilburg behoort tot de werkzaamheden. De problemen/changes worden telefonisch of via mail gemeld en remote opgelost, dus een goede communicatie is uiterst belangrijk. Daarnaast heb je ideeën over het verder inrichten van de service procedures en de servicedesk. Secundair ondersteun je projecten met uitzoekwerk, voorbereidende werkzaamheden en pre-installaties. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de eigen (hosting) omgeving.

De ideale kandidaat heeft:

  • MBO3/4 IT opleiding met 1-3 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van: Windows 8/10, Windows server 2008/12, Exchange 2010/13,
  • Ervaring met Active Directory;
  • Ervaring met Microsoft Server Beheer;
  • Algemene kennis netwerken, IP, DNS routering etc.;
  • Je bent gecertificeerd of voornemens om relevante certificaten te behalen;
  • Ervaring met Citrix XenDesktop (pré);
  • Ervaring met Office 365 (pré);
  • Kennis/certificaat van ITIL processen (pré);
  • Microsoft-Azure platform (pré);

Voldoe jij niet aan alle punten maar denk je wel in het plaatje te passen? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?
Als vooraanstaand IT-bedrijf heeft Cubics de meest moderne technologie in huis en is er veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Wij creëren namelijk winning workplaces, waarin wij zowel het interieur als de infrastructuur aanpakken van A tot Z. ‘Prettig werken, altijd en overal’, is de belofte aan onze klanten en dit stralen we dan ook uit op onze werkvloer. Uniek, onderscheidend, innovatief en het verschil maken: dat is wat we doen bij Cubics. We lopen voorop, zijn een loyale partner voor onze klanten en we zorgen ervoor dat het imago van onze klanten mooier en beter wordt.

Aan de slag bij Cubics?
Dan kom je te werken in een snelgroeiend bedrijf, waarin je deel uitmaakt van een zelf organiserend team, een fijne werkplek met top collega’s. Bij Cubics is er sprake van een platte bedrijfscultuur met korte lijnen. Dit zie je dan ook terug tijdens informele momenten zoals onze kennisevents, BBQ’s, borrels en gave bedrijfsuitjes. Ook een potje poolen tijdens de lunch kan dagelijks. Bij ons geldt “Work hard play hard”. Verder bieden wij jou een goed salaris (afhankelijk van achtergrond en ervaring) mét een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Jij krijgt 26 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling. Wij vinden het belangrijk om goede medewerkers aan ons te binden en daarom voorzien wij in coaching en training om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Is dit jouw baan? Neem dan contact op met Michael van Ooijen via michael@cubics.nl

 

 

 

Leave a Reply