System Engineer (Senior)

Is ICT jouw passie en ben jij een allround IT-specialist die uitdagende netwerk- en systeemvraagstukken wil oplossen voor mooie organisaties? Dan zoekt Cubics jou!

De functie
In de rol van System Engineer ben jij onder andere verantwoordelijk voor de complexere incidenten en changes. Ook optimaliseer je de infrastructuur, constateer je verbeterpunten en los je vraagstukken op met betrekking tot beveiliging. Samen met jouw directe collega’s draag jij bij aan het voortdurend optimaliseren van de omgevingen van onze klanten en interne processen. Jij hebt een diepgaande technische kennis op het gebied van Microsoft en netwerkomgevingen in de breedste zin van het woord. Daarnaast werk je gestructureerd en ben je in staat om werkprocessen en procedures te beschrijven. Ook ben jij altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de ICT, jij houdt deze scherp in de gaten. Dit is een kantoor gebonden functie.

De ideale kandidaat heeft:

 • MBO+/HBO denk- en werkniveau;
 • Aantal jaren relevante werkervaring;
 • Ervaring met virtualisatie (Hyper-V);
 • (Uitgebreide) ervaring met Active Directory;
 • Ervaring met Microsoft Server Beheer;
 • Uitgebreide kennis van network security en switching;
 • Jij bent up-to-date als het gaat om relevante certificeringen, bijvoorbeeld: MCSE, CCNA;
 • Ervaring met Citrix XenDesktop (pré);
 • Ervaring met Office 365 (pré);
 • Kennis/certificaat van ITIL processen (pré);
 • Microsoft-Azure platform (pré);
 • Microsoft certificaat (MCSA, MCSE) (pré).

Voldoe jij niet aan alle punten maar denk je wel in het plaatje te passen? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?
Als vooraanstaand IT-bedrijf heeft Cubics de meest moderne technologie in huis en is er veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Wij creëren namelijk winning workplaces, waarin wij zowel het interieur als de infrastructuur aanpakken van A tot Z. ‘Prettig werken, altijd en overal’, is de belofte aan onze klanten en dit stralen we dan ook uit op onze werkvloer. Uniek, onderscheidend, innovatief en het verschil maken: dat is wat we doen bij Cubics. We lopen voorop, zijn een loyale partner voor onze klanten en we zorgen ervoor dat het imago van onze klanten mooier en beter wordt.

Aan de slag bij Cubics?
Dan kom je te werken in een snelgroeiend bedrijf, waarin je deel uitmaakt van een zelf organiserend team, een fijne werkplek met top collega’s. Bij Cubics is er sprake van een platte bedrijfscultuur met korte lijnen. Dit zie je dan ook terug tijdens informele momenten zoals onze kennisevents, BBQ’s, borrels en gave bedrijfsuitjes. Ook een potje poolen tijdens de lunch kan dagelijks. Bij ons geldt “Work hard play hard”. Verder bieden wij jou een goed salaris (afhankelijk van achtergrond en ervaring) mét een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Jij krijgt 26 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling. Wij vinden het belangrijk om goede medewerkers aan ons te binden en daarom voorzien wij in coaching en training om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Is dit jouw baan? Neem dan contact op met Michael van Ooijen via michael@cubics.nl

Leave a Reply